Airbag Support

update instructies

Updates

download smartphone app

APP V-RACE

handleidingen in PDF

AIRBAG MANUALS

oplaad instructies

OPLADEN

Update je CPU

Houd je CPU altijd up-to-date.
Je ontvangt een melding wanneer er een nieuwe firmware-update is voor het V-Race RR-airbagsysteem.
Upgraden is eenvoudig, het enige dat je hoeft te doen is het volgen van de stappen die hieronder worden beschreven.

Stap 1 – Download V-Race RR UPDATER

Download via de onderstaande link de V-Race RR UPDATER-applicatie voor Windows-pc (Windows 8 of nieuwer).
De applicatie wordt automatisch bijgewerkt wanneer er nieuwe firmware voor het airbagsysteem wordt uitgebracht zonder dat je iets hoeft te downloaden.

Download het ZIP-bestand, pak het bestand uit op de pc en voer het bestand setup.exe uit volgens de instructies op het scherm.

DOWNLOAD

Stap 2 – Verbind de CPU met uw pc

Koppel de CPU los van je V-Race RR HYBRID airbagvest en sluit hem aan op je Windows PC met de meegeleverde Micro USB datakabel.

WAARSCHUWING: zorg ervoor dat de CPU is uitgeschakeld voordat je verbinding maakt. Het systeem wordt dan automatisch ingeschakeld zodra het op uw pc is aangesloten.

Stap 3 – Start de applicatie

Start de V-Race RR UPDATER-app. Na het laden wordt de CPU-diagnose voortgezet. Klik op CHECK & UPDATE en de update procedure voor je airbagsysteem begint.

WAARSCHUWING: Koppel de CPU niet los van je pc terwijl de update bezig is.

Stap 4 – Update voltooid

Aan het einde van de updateprocedure is de CPU up-to-date met de nieuwste beschikbare firmware. Het is nu mogelijk om de CPU veilig los te koppelen van de pc en weer aan te sluiten op het V-Race RR HYBRID vest. Raadpleeg deze procedure van begin tot eind voor toekomstige updates.

Download assistentie

Heb je problemen met het downloaden of het installeren van de app?
Volg dan de stappen in deze instructievideo om je CPU te updaten óf of neem contact op.

CONTACT
VIDEO TUTORIAL

V-Race RR mobiele app

De mobiele V-Race RR-app is beschikbaar voor zowel iOS als ANDROID in de Apple / Google App Store. De mobiele app is uitsluitend bedoeld als ​​instant diagnosetool. Het is ook mogelijk om met de mobiele app het batterijniveau van de CPU en de ANCHOR te controleren, de rijmodi (TRACK of ROAD) te selecteren en / of de CPU te RESETTEN zodra het systeem is geactiveerd. Het airbagsysteem werkt op zichzelf perfect, zelfs zonder dat er een mobiele app op de achtergrond draait.

IOS APP
ANDROID APP

LED-diagnose

In de CPU van het airbagsysteem is een set gekleurde LED-lampjes aangebracht. Download de onderstaande LED-gids voor aanvullende informatie over hoe ze werken en communiceren, afhankelijk van de CPU-status.

DOWNLOAD LED HANDLEIDING