Ontwerp Je eigen Gimoto LTD AIR Race Motorpak

Compatible met alle airbagsystemen
Op maat gemaakt vanaf €1480.-

Specificaties

 • Rundleer
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum

Optioneel

 • Kangoeroeleer
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum

Rundleer
Dikte: 1,2mm
Afwijking: +/- 0,1mm
Huid gekenmerkt door een goede balans tussen comfort en mechanische weerstand.

Kangoeroeleer:
Dikte: 1,0mm
Afwijking: +/- 0,1mm Comfortabeler, lager gewicht en hogere scheurweerstand.

Algemene informatie airbag voorbereide gecertificeerde race motorpakken voor heren

Eendelige AAA – EN 17092-2:2020 gecertificeerde motorpakken met voorbereiding op airbag die compatibel zijn met alle airbags op de markt, vertegenwoordigen de hoogste standaard van beschermende motoruitrusting die momenteel beschikbaar is. Deze specificatie geeft aan dat het motorpak voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is uitgerust met functies die voorbereid zijn op de integratie van airbagsystemen. Hieronder volgt een gedetailleerde uitleg van de kenmerken van dergelijke motorpakken:

Certificering

 • Strenge Veiligheidsnormen: De EN 17092-2:2020 standaard is een deel van een reeks Europese normen die de beschermingsniveaus van motorrijderskleding specificeren. Een AAA-certificering betekent dat het kledingstuk voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor slijtvastheid, scheurweerstand, en impactbescherming.
 • Beschermingsniveau: Dit niveau van certificering wordt vaak toegekend aan kleding ontworpen voor gebruik in hoge risico-omstandigheden, zoals racen of rijden onder extreme omstandigheden. Het geeft aan dat het pak een uitstekende bescherming biedt tegen de gevolgen van een val.

Voorbereiding op Airbag

 • Compatibiliteit met Airbagsystemen: Deze motorpakken zijn ontworpen met de mogelijkheid om naadloos te werken met diverse airbagsystemen op de markt. Dit betekent dat ze ruimte hebben voor de installatie van een airbagvest of -systeem zonder dat dit ten koste gaat van het comfort of de bewegingsvrijheid van de rijder.
 • Veelzijdigheid: De compatibiliteit met alle airbags op de markt betekent dat rijders vrij zijn om een airbagsysteem naar keuze te kiezen, ongeacht het merk of model. Dit zorgt voor een brede aanpasbaarheid aan verschillende veiligheidstechnologieën.

Kenmerken

 • Materiaal en Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals dik leer of geavanceerde synthetische vezels die een optimale combinatie van slijtvastheid en comfort bieden. De constructie is gericht op het bieden van maximale bescherming op kritieke impactpunten.
 • Bescherming: Naast de basisstructuur van het pak, zijn er vaak geïntegreerde of uitneembare beschermers op plaatsen zoals de rug, schouders, ellebogen, heupen, en knieën. Deze beschermers voldoen aan of overtreffen de relevante veiligheidsnormen.
 • Comfort en Functionaliteit: Ondanks hun robuuste constructie, zijn deze pakken ontworpen om comfortabel te zijn voor langdurig gebruik, met voldoende bewegingsvrijheid en aanpassingsmogelijkheden voor een optimale pasvorm. Ventilatieopeningen, stretchpanelen en aanpasbare sluitingen zijn veelvoorkomende kenmerken.

Eendelige AAA – EN 17092-2:2020 gecertificeerde motorpakken met voorbereiding op airbag die compatibel zijn met alle airbags op de markt bieden dus een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid, veelzijdigheid en comfort. Ze vertegenwoordigen de voorhoede van motorveiligheidstechnologie, ontworpen om rijders de beste bescherming te bieden in zowel alledaagse als extreme rijomstandigheden.

AAA – EN 17092-2:2020

Ontdek de gemoedsrust van veiligheid en comfort met de Gimoto motorpakken die voldoen aan de hoogste CE-norm, AAA – EN 17092-2:2020.

Deze norm legt de lat hoog voor beschermende Gimoto kleding, waarbij de focus ligt op zowel maximale veiligheid als comfort voor motorrijders.

Dankzij de strengste tests bieden deze pakken optimale bescherming tegen impact en schuring, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid.

Aangezien motorpakken van Klasse AAA maximale bescherming bieden, kunnen ze tijdens het dragen als zwaarder, stugger en warmer worden ervaren.

AA – EN 17092-3:2020

Ontdek de ultieme bescherming en comfort met Gimoto motorpakken die voldoen aan de CE-norm AA – EN 17092-3:2020.

Deze norm stelt strikte eisen aan de beschermende eigenschappen van Gimoto motorpakken, waardoor motorrijders kunnen genieten van een veilige en comfortabele rijervaring.

Dankzij strenge tests bieden deze motorpakken optimale bescherming tegen impact en schuring, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid.

Motorpakken van Klasse AA bieden over het algemeen bescherming tegen diverse risico’s tijdens verschillende rijactiviteiten en zijn vaak comfortabeler en lichter dan Klasse AAA motorpakken.

En zonder CE normering?

In Nederland is het niet verboden om Gimoto motorpakken zonder CE-normering te dragen op de weg.

Echter, volgens de wet moeten motorrijders beschermende kleding dragen die aan bepaalde veiligheidsnormen voldoet.

Hoewel CE-gecertificeerde kleding in NL niet wettelijk verplicht is, wordt het sterk aanbevolen vanwege de gegarandeerde bescherming.

Het betekent niet dat niet-gecertificeerde Gimoto slecht of onveilig zijn maar de veiligheid ervan is theoretisch niet gegarandeerd volgens de internationale normen.

Desondanks zijn ook alle niet-gecertificeerde Gimoto motorpakken natuurlijk met de grootste zorg en aandacht voor veiligheid en comfort geproduceerd.

Digitaal inmeetformulier

Het inmeten van een motorpak kan een uitdagende taak zijn, maar wij maken het gemakkelijk voor jou!

 • Duidelijke instructies
 • Direct in je mail
 • Nauwkeurige nacontrole

Met ons inmeetformulier wordt het vinden van het perfect passende motorpak een stuk eenvoudiger!