Ontwerp Je eigen Gimoto Lady GP23 Race Motorpak

Professioneel race motorpak voor dames
Op maat gemaakt vanaf €1190.-

Specificaties

 • Rundleer
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum

Optioneel

 • Kangoeroeleer
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum
 • Lorem Ipsum

Rundleer
Dikte: 1,2mm
Afwijking: +/- 0,1mm
Huid gekenmerkt door een goede balans tussen comfort en mechanische weerstand.

Kangoeroeleer:
Dikte: 1,0mm
Afwijking: +/- 0,1mm Comfortabeler, lager gewicht en hogere scheurweerstand.

Algemene informatie race motorpakken voor dames

Een AAA – EN 17092-2:2020 gecertificeerd eendelig motorpak voor dames is een hoogwaardig beschermend kledingstuk ontworpen om vrouwelijke motorrijders de hoogste mate van veiligheid en bescherming te bieden. Deze certificering valt onder de Europese norm EN 17092, die de beschermingsniveaus voor motorrijderskleding classificeert, en specificeert hoe kleding moet worden getest en gecertificeerd. Het AAA-niveau vertegenwoordigt de hoogste beschermingscategorie binnen deze norm, wat aangeeft dat het kledingstuk uitmuntend presteert op het gebied van slijtvastheid, scheurweerstand, en impactbescherming. Hieronder worden de kenmerken van zo’n eendelig motorpak voor dames toegelicht:

Bescherming en Veiligheid

 • Materiaal: Het pak is vervaardigd uit premium materialen zoals dik, slijtvast leer of geavanceerde synthetische vezels. Deze materialen bieden optimale bescherming tegen schuren en scheuren bij een val.
 • Geïntegreerde bescherming: Voorzien van CE-gecertificeerde beschermers op kritieke punten zoals rug, schouders, ellebogen, heupen, en knieën. Deze beschermers absorberen en verspreiden de impactenergie, waardoor het risico op verwondingen aanzienlijk wordt verminderd.
 • Versterkte naden: Kritieke delen van het pak zijn uitgerust met dubbele of driedubbele stiksels om de duurzaamheid te vergroten en te zorgen dat het pak intact blijft bij een impact.

Aanpassing aan de Vrouwelijke Anatomie

 • Ergonomische pasvorm: Speciaal ontworpen om te voldoen aan de anatomische kenmerken van het vrouwelijke lichaam, met aandacht voor comfort en bewegingsvrijheid zonder de veiligheid in gevaar te brengen.
 • Flexibele zones: Voorzien van stretchpanelen op strategische plekken zoals de taille, knieën, en rug voor maximale bewegingsvrijheid en een comfortabele pasvorm.

Functionaliteit en Comfort

 • Ventilatiesysteem: Uitgerust met ventilatieopeningen of geperforeerd leer om een optimale luchtcirculatie te waarborgen, wat essentieel is voor comfort tijdens lange ritten of in warme omstandigheden.
 • Aerodynamische eigenschappen: Sommige modellen bevatten aerodynamische humps op de rug om luchtweerstand te verminderen en de prestaties op hoge snelheden te verbeteren, nuttig zowel op het circuit als op de openbare weg.

Veelzijdigheid en Duurzaamheid

 • Compatibiliteit met airbagsystemen: Zie Gimoto Lady 2 Tour. Niet gecertificeerd, maar wel ontworpen met de mogelijkheid om te integreren met airbagvesten, waardoor de rijder aanvullende bescherming krijgt tegen de krachten die vrijkomen bij een high-speed ongeval.
 • Onderhoud en levensduur: Hoewel lederen pakken regelmatig onderhoud vereisen om hun beschermende eigenschappen te behouden, zijn ze ontworpen voor duurzaamheid, waardoor ze een lange levensduur hebben met de juiste zorg.

Een AAA – EN 17092-2:2020 gecertificeerd eendelig motorpak voor dames biedt dus niet alleen de hoogste veiligheidsstandaard maar is ook afgestemd op de specifieke behoeften van vrouwelijke motorrijders, waarbij het comfort, de functionaliteit, en de stijl niet worden verwaarloosd. Dit maakt het een essentiële uitrusting voor vrouwelijke motorrijders die op zoek zijn naar optimale bescherming zonder compromissen.

AAA – EN 17092-2:2020

Ontdek de gemoedsrust van veiligheid en comfort met de Gimoto motorpakken die voldoen aan de hoogste CE-norm, AAA – EN 17092-2:2020.

Deze norm legt de lat hoog voor beschermende Gimoto kleding, waarbij de focus ligt op zowel maximale veiligheid als comfort voor motorrijders.

Dankzij de strengste tests bieden deze pakken optimale bescherming tegen impact en schuring, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid.

Aangezien motorpakken van Klasse AAA maximale bescherming bieden, kunnen ze tijdens het dragen als zwaarder, stugger en warmer worden ervaren.

AA – EN 17092-3:2020

Ontdek de ultieme bescherming en comfort met Gimoto motorpakken die voldoen aan de CE-norm AA – EN 17092-3:2020.

Deze norm stelt strikte eisen aan de beschermende eigenschappen van Gimoto motorpakken, waardoor motorrijders kunnen genieten van een veilige en comfortabele rijervaring.

Dankzij strenge tests bieden deze motorpakken optimale bescherming tegen impact en schuring, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid.

Motorpakken van Klasse AA bieden over het algemeen bescherming tegen diverse risico’s tijdens verschillende rijactiviteiten en zijn vaak comfortabeler en lichter dan Klasse AAA motorpakken.

En zonder CE normering?

In Nederland is het niet verboden om Gimoto motorpakken zonder CE-normering te dragen op de weg.

Echter, volgens de wet moeten motorrijders beschermende kleding dragen die aan bepaalde veiligheidsnormen voldoet.

Hoewel CE-gecertificeerde kleding in NL niet wettelijk verplicht is, wordt het sterk aanbevolen vanwege de gegarandeerde bescherming.

Het betekent niet dat niet-gecertificeerde Gimoto slecht of onveilig zijn maar de veiligheid ervan is theoretisch niet gegarandeerd volgens de internationale normen.

Desondanks zijn ook alle niet-gecertificeerde Gimoto motorpakken natuurlijk met de grootste zorg en aandacht voor veiligheid en comfort geproduceerd.

Digitaal inmeetformulier

Het inmeten van een motorpak kan een uitdagende taak zijn, maar wij maken het gemakkelijk voor jou!

 • Duidelijke instructies
 • Direct in je mail
 • Nauwkeurige nacontrole

Met ons inmeetformulier wordt het vinden van het perfect passende motorpak een stuk eenvoudiger!